TOURINGCAREXPERT

CODE 95 | RIJLES C/D/DE | INTERIM CHAUFFEUR 
 

In company nascholing Code 95

Touringcarexpert komt graag naar haar opdrachtgevers toe om vanaf de eigen vertrouwde lokatie de cursussen te verzorgen. Voordeel is dat de chauffeurs op hun eigen bus de praktijkdag kunnen volgen en dat waar het gaat om een theorieles niet iedereen op pad hoeft naar een cursus ergens in het land. Daarnaast is een 'In-Company' cursus ook vaak goed voor het wij-gevoel. Om samen als collega's ergens de schouders onder te zetten voelt altijd goed.

Code 95 praktijkdag Rij-optimalisatie Touringcar W-02

Voor de praktijknascholingen (W-cursussen) geldt dat deze altijd 'in-company' gegeven worden. Dat betekent in het geval van de praktijkdag rij-optimalisatie W-02 dat deze vanaf uw lokatie met een bus of touringcar van uw firma wordt uitgevoerd. De trainer van Touringcarexpert komt naar u toe. Heeft u geen bus of touringcar tot uw beschikking dan kunnen wij in overleg met u voor een touringcar zorgen. Neem voor de mogelijkheden en kosten contact met ons op.

Code 95 theoretische nascholing

Voor de theoriecursussen geldt dat we deze ook graag bij u op de zaak komen geven. Wanneer u beschikt over een wifi-verbinding voor ons lesmateriaal dan kunnen we vanaf uw eigen bedrijf de theoriecursus geven waarbij er afhankelijk van de cursus tot maximaal 16-20 deelnemers (afhankelijk van de cursus) in 1 keer mee mogen doen. Ook hier geldt weer dat de chauffeurs eerst thuis 4,5 uur thuisstudie volgen en dat we vervolgens klassikaal hier verder op in gaan in een nascholing van 3 uur. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en mogelijkheden!