TOURINGCAREXPERT

CODE 95 | RIJLES C/D/DE | INTERIM CHAUFFEUR 
 

Code 95 nascholingscursussen

Touringcarexpert beidt diverse nascholingscursussen voor Code 95 aan. Elke cursus staat in totaal voor 7 uur nascholing. In een periode van 5 jaar dient de beroepschauffeur 35 uur nascholing te volgen. Hiervan dient minimaal 7 uur praktijknascholing te zijn. 

Praktijknascholing Code 95

Praktijknascholing is te herkennen aan de cursuscode deze begint met een W. Touringcarexpert heeft voor de praktijknascholing 2 cursusmogelijkheden: De eerste is een e-learningvariant die individueel wordt gevolgd. Na 4,5 uur thuisstudie gaat de chauffeur 3 uur met Touringcarexpert op pad om de praktijk te doen. De tweede is een dagcursus voor 2 personen. Hierbij is er geen thuisstudie vooraf en gaat de instructeur met 2 chauffeurs op pad en wordt er om en om gereden. Bij de individuele cursus kunnen we maximaal 3 cursisten op 1 dag nascholen.

Theoretische nascholing Code 95

De theoriecursussen bestaan uit een gedeelte e-learning die in de 10 dagen voorafgaand aan de klassikale cursus door de deelnemers gevolgd wordt. Op de cursusdag hoeft er op deze manier nog maar 3 uur klassikaal nascholing gevolgd te worden. De thuisstudie is on-line en kan niet alleen via de pc maar ook onderweg (tijdens pauzes!) via de iPad of smartphone gevolgd worden. Het klassikale deel wordt gegeven op de cursuslocatie van Touringcarexpert in Dalfsen, maar is uiteraard ook op uw lokatie (kantine, zaal, werkplaats) mogelijk.

Actueel cursusoverzicht