ROBBERT ZWIEP 

instructie | training | coaching 
 
 

Interim touringcarchauffeur.

Tijdelijk een extra chauffeur nodig? Om die ene rit weg te kunnen werken in uw planning? Touringcarexpert is inzetbaar in geheel Nederland om uw tijdelijke problemen in de planning op te lossen. Wij zijn geen uitzendbureau maar stappen zelf op de bus wanneer we u daarmee kunnen helpen. De werkzaamheden doen we geheel volgens uw bedrijfsrichtlijnen aangevuld met onze eigen ideeën over hoe touringcarvervoer hoort plaats te vinden. Uiteraard beschikken we over alle vereiste papieren maar bij Touringcarexpert gaan we verder door de lat voor ons zelf voortdurend hoger te leggen.

Een touringcarchauffeur van Touringcarexpert beschikt over alle wettelijk vereiste documenten. De regels m.b.t. de rij- en rusttijden worden 100% nageleefd en u kunt er zeker van zijn dat een chauffeur die voor u wordt ingezet altijd uitgerust en gemotiveerd voor uw passagiers op pad gaat.

Meer weten over onze dienstverlening? Of direct een datum indienen om onze beschikbaarheid te controleren? Klik hier.

Het is goed te weten dat we geen uitzendorganisatie zijn. Touringcarexpert levert een zelfstandig werkende touringcarchauffeur die er bewust voor heeft gekozen om zijn kwaliteiten en vaardigheden op deze manier beschikbaar te stellen voor de touringcarbranche. Deze professionals hebben vaak hun sporen al ruimschoots verdient in het bedrijfsleven of de publieke sector en zetten zich graag in als interim chauffeur om zo een bijdrage te leveren aan uw touringcarbedrijf. 

Werkgebieden: binnenland, buitenland, enkeldekkers, dubbeldekkers, enkele bemanning, dubbel bemand, haal- en breng ritten, groepsvervoer, verzorgde busreizen, stedentrips.